radioigualada.cat

radioigualada.cat
.

dimarts, 19 d’abril del 2011

Projeccions a L'Ou com balla

A "Cul de Sac" (Roman Polanski, 1966) uns gàngsters de poca monta desestabilitzen la vida avorrida d'una parella i el seu castell perfectament british. La trama, absurda, inesperada, gairebé improvisada en el rodatge, es debat entre la comèdia negra i el thriller per descriure l'apassionant món de la parella i els seus múltiples enemics.
Culte total!
Us esperem avui a dos quarts de 9 del vespre
L'Ou com balla és al carrer de Sant Jaume núm. 3 d'Igualada

dimecres, 13 d’abril del 2011

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA D'AUTOR DE BARCELONA

Pels qui estan acostumats a buscar el cinema que es fa difícil de veure a Barcelona, noms com 100.000 retinas, BAFF i Cine Ambigú no se'ls faran estranys. Ara, amb referents com aquells, s'enceta una nova proposta que, com aquelles, pretén posar a disposició del públic barceloní (i qui s'acosti a la capital del país) cinema d'autor, films que no han arribat mai als cinemes de ca nostra i que no hi arribarien si no fos gràcies a propostes com la del  FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA D'AUTOR DE BARCELONA.
Seran 10 dies intensos de cinema, del 29 d'abril al 8 de maig.

dimarts, 12 d’abril del 2011

èxit de la quarta Festa Subterrani

Al Subterrani estem molt contents de la Festa que vam celebrar el divendres passat a L'Adoberia d'Igualada. Molta gent, molt bon ambient, bona música i volum de rock n roll. Tot va anar rodat i la nit es va allargar, entre concerts, projeccions, beures i converses. Molts dels qui hi van assistir van disfrutar de nou dels Taknata i els Alado Sincera (potentíssims), però la majoria encara no coneixien la intensitat dels Parmesano, que van esdevenir la gran atracció de la nit.

Aquí teniu un vídeo del Marc Vila amb imatges de la festa. Ja estem pensant en la propera.

divendres, 8 d’abril del 2011

AVUI: FESTA SUBTERRANI


Ja han passat tres anys des de l'última i ja teníem ganes de fer-ne una altra. La música en directe tornarà a ser la protagonista principal de la nit, però aquesta vegada hi ha d'altres motius que s'afegeixen a la festa. D'una banda, servirà per fer la presentació oficial a Igualada de la discogràfica Repetidor Disc. Tot i que moltes de les persones que estan darrere d'aquest projecte són igualadines, encara no s'havia fet una presentació oficial a la ciutat i l'ocasió és ideal, més i quan dos (PARMESANO i ALADO SINCERA) dels tres (TAKNATA) grups que tocaran al llarg de la nit  formen part de la nòmina de la discogràfica.
L'altre esdeveniment que acollirà la festa serà la presentació de La Cultural, una agenda que vol agrupar els actes que es programen a Igualada fora de l'àmbit de les institucions públiques. Aquesta agenda, que tindrà un format de tríptic a través del qual es pugui planificar la setmana, pretén servir de suport a aquells espais que programen esdeveniments culturals a la ciutat. El primer número apareixerà el proper mes de maig.
També podrem veure les projeccions de l'Àlex López i la música del dj Joan Molas.
La millor música que et pots tirar a la cara a L'Adoberia, a Igualada, a partir de les 23h.

                                                                I GRÀTIX!!!!!!!!!!!!!!





dimecres, 6 d’abril del 2011

dimarts, 5 d’abril del 2011

Projeccions a l'Ou com balla

A “Hadaka no shima” (1960) (“la isla desnuda”) coneixerem una familia de quatre persones que són els únics habitants d’aquesta illa on la vida i l’univers sencer hi són representats en la seva màxima expressió. Obra mestra poc coneguda d’un director, Kanedo Shindo, que cal redescobrir i reivnidicar. No la oblidareu fàcilment.
 
Us esperem a dos quarts de nou del vespre!


L'Ou com balla és al carrer de Sant Jaume núm. 3 d'Igualada