radioigualada.cat

radioigualada.cat
.

dijous, 30 de març del 2017

Subterrani del 29-3-2017_Maria Arnal i Marcel Bagés

Una perla lluent encapçala el programa. És l'avançament del primer disc llarg de Maria Arnal i Marcel Bagés; ens ha agradat tant aquest 'Tu que vienes a rondarme' (que anticipa el disc '45 cerebros y 1 corazón'), que hem decidit que obri el Subterrani.
Un fil ha anat lligant les primeres cançons que hem escoltat: Arnal i Bagés han donat pas al Valenciana, vol.1 de Sènior i el Cor Brutal. Arnal participa d'aquest disc nou del de València, però la cançó que hem escoltat és on col·labora (cada cançó té la veu del Sènior i la d'un convidat cantant cançons d'altres autors) en Joan Pons, El Petit de Cal Eril. I Joan ons ha donat pas a Nico Roig. David Soler, un dels músics de Roig en el seu últim disc, és també el productor del disc d'Arnal i Bagés. I la notícia és que aquest dissabte 1 d'abril Nico Roig tocarà al Hot Blues d'Igualada.

També hem parlat del Piano Day, hem escoltat una altra cançó del disc de Los Planetas, una de nova del disc nou d'Slowdive i The Chronic de Dr Dre...

dijous, 23 de març del 2017

Subterrani del 22-3-2017

El disc de Los Planetas ha encapçalat el programa d'aquesta setmana, acompanyat per l'anunci de concerts de la banda pels propers mesos. Després hem parlat d'un altre concert que també ens fa moltíssima il·lusió, el d'aquest dissabte 25 a laBastida d'Igualada, amb Anímic i InnerCut.
Hem escoltat cançons noves dels discos de Real Estate, Vagabon i Kate Tempest.
I l'Automatic for the people de REM ha estat el disc de fa 25 anys.

dijous, 16 de març del 2017

Subterrani del 15-3-2017_THE VELVET UNDERGROUND

El motiu s'ho val i aquesta setmana situem el The Velvet Underground & Nico a la capçalera del programa. El primer disc de la Velvet celebra el 50è aniversari i li fem un petit homenatge.
També hi sona la reedició de l'Either or d'Elliot Smith, els discos de Vagabon, The Navigator, Dani Ardura o Roldan.
El disc de fa 25 anys és El cop que vingui, dels U-tòpics.

divendres, 10 de març del 2017

Subterrani del 8-3-2017_Vagabon

Hem estrenat dos discos, en el Subterrani d'aquesta setmana. Infinite worlds, de Vagabon l'hem situat directament a la capçalera del programa; un disc estimulant que ens ha agradat molt des del primer moment. L'altre, el de Ran Ran Ran, L'hereu, un disc que apunta maneres...

També hem parlat d'alguns concerts que podeu veure aquests dies: l'Emergència! al cccb o la presentació oficial d'Els afores, el disc nou de Renaldo & Clara a l'Auditori, tots dos a Barcelona.

També hi han sonat Anímic, Sampha, Thundercat... i hem acabat amb el disc de fa 25 anys, aquesta setmana el You turn me on de Beat Happening.

dijous, 2 de març del 2017

Subterrani de l'1-3-2017_SAMPHA

Tres discos que vénen de tres grups que ens encanten: LOS PLANETAS, THE NEW YEAR i OSO LEONE. Hem escoltat dues cançons dels discos que s'han de publicar dels de Granada i dels germana Kadane. Dels de Mallorca encar no hem pogut escoltar res nou.
El disc de la setmana és el Process, de SAMPHA, una perla brillant que fa dies vam estrenar, però avui hem situat a la capçalera del programa.
El disc de fa 25 anys, el Dry de PJ HARVEY.